ChristelijkPodium

ChristelijkPodium

No Comments on ChristelijkPodium

Ben jij een spreker, theatergroep, koor of een christelijke artiest? Meld je gratis aan op ChristelijkPodium.nl en ontvang promotie en boekingen!

Waarom jij een account zou moeten aanmaken:

Stel je eigen profiel samen en word geboekt door podia, discussieer mee op het forum, voeg jouw activiteiten en optredens toe aan de ChristelijkPodium agenda en plaats berichten op het prikbord. ChristelijkPodium.nl biedt ontzettend veel mogelijkheden, dus om het kort te houden: gratis meer boekingen en promotie. Wie wil dat nu niet?

Extra promotiepakketten

En wil je nog een stukje extra op weg geholpen worden door ChristelijkPodium? Dan kan er nog een promotiepakket worden aangeschaft. Met zo’n pakket krijg je ongeveer 500% meer aanvragen via ChristelijkPodium.nl dan een artiest of spreker die niet extra gepromoot wordt.

Zeker de moeite waard dus!

Meld je nu aan op ChristelijkPodium.nl

Back to Top