Kerkband

No Comments on Kerkband

Gospel Factory wil graag in contact komen met bandjes, koren en musici die willen ontdekken waar hun creatieve mogelijkheden liggen. Tijdens een intakegesprek kijken we samen met jou waar je nu staat, wat er al ondernomen is, wat jij of de groep graag zou willen en welke mogelijkheden er voor de toekomst zijn. Samen met aangesloten partners, kunnen we bepalen hoe jij of jullie de ambitie en het talent het best verder kunnen ontwikkelen.

Wil jij als artiest of willen jullie als band of koor ontdekken op welke manier jij of jullie de weg naar boven het best kunnen inslaan? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het contactformulier. We zullen dan een afspraak voor een intakegesprek met jullie plannen en vervolgens zullen we samen gaan bouwen aan een nog mooier product!

Back to Top