Gospel Factory Helpt!

Gospel Factory Helpt!

No Comments on Gospel Factory Helpt!

Idols, X-factor, Popstars en The Voice een kleine greep uit tv-programma’s waar men op zoek gaat naar het beste talent van Nederland. Stuk voor stuk programma’s waar mensen naar kijken en van genieten. Grote kans dat jij ook steevast voor de buis te vinden bent.

Misschien wel met de wens om zelf ook eens een keer aan de bak te komen als muzikant of zanger/zangeres. Wie weet schuilt er in jou ook een wereld talent, maar ontbreekt het je nog aan kennis en durf om bepaalde stappen te ondernemen. Mocht jij met de gedachte spelen ooit iets te gaan doen met je muzikale talent of heb je al diverse stappen ondernomen maar het  lukt je niet, dan ben je vanaf nu bij Gospel Factory aan het juiste adres.

Gospel Factory helpt artiesten bij het verder ontwikkelen van talent en ambitie.  Aan de hand van een demo track en een intakegesprek bekijken we,  samen met diverse vak deskundigen,  wat de mogelijkheden zijn.  Het komt er op neer dat we bekijken wat het vervolg traject  kan worden.  Je kunt ook bij Gospel Factory terecht wanneer je op zoek bent  naar informatie over  een album opname of over het nut van een gage overeenkomst. Kortom: Gospel Factory helpt!!

Back to Top