Gospel Factory zoekt bandmanagers…

Gospel Factory zoekt bandmanagers…

No Comments on Gospel Factory zoekt bandmanagers…

Gospel Factory is een stichting op het gebied van gospel muziek met als doel  de Nederlandse  gospel muziek  naar een hoger niveau te tillen. Gospel Factory helpt artiesten bij de ontwikkeling van hun talent en ambitie. Door de toenemende vraag zijn we vanaf heden op zoek naar bandmanagers.

Als bandmanager heb je kennis van zaken en ben je een commerciële netwerker pure sang.  Je kunt als geen ander mensen motiveren.  Je bent betrokken en hebt daarnaast oog voor detail. Wil jij je naast je reguliere baan inzetten als vrijwilliger voor de gospel muziek, dan zijn wij op zoek naar jou.
Je komt in een betrokken en ambitieus team welke allemaal als doel hebben om de gospelmuziek een boost te geven en naar een hoger plan te tillen.

Ben jij na het lezen van deze uitdaging enthousiast geraakt?  Stuur dan je brief met motivatie naar:

Stichting Gospel Factory
t.a.v. Hilbert Steen Redeker
Mossel 4
8271 KN IJsselmuiden

Of stuur een mail naar info@gospelfactory.nl

Back to Top