Adviseurs

Willem de Jager

beleidsondersteuning en visie

Willem is in het dagelijks leven werkzaam als strategisch adviseur bij een grote Verzekeraar en geeft (project)leiding aan professionals. In zijn rol als adviseur in de Gospel Factory combineert hij zijn ervaring met strategie & beleid met een resultaatgerichte hands-on mentaliteit om tot realisatie van doelen en uitvoering van ideeën te komen. Als uitvoerend muzikant en bandcoach behoort hij tegelijkertijd ook tot de doelgroep van de Gospel Factory.

De drive om tijd en energie in de Gospel Factory te steken komen bij hem voort uit zijn liefde voor de Gospelmuziek en de vaste overtuiging dat deze muziek voor mensen kan leiden tot een positief keerpunt in hun leven.

 

Remon Nentjes

samenwerking en teambuilding

remon-nentjesRemon Nentje is in het dagelijks leven woonbegeleider in de gehandicaptenzorg. Daarnaast verzorgd Remon teambuildingsactiviteiten onder de naam Positief Support. Remon is zanger/tekstschrijver van de gospelband WiT en zanger/gitarist bij Marc&RemonDuo. Remon vindt het belangrijk om positief in het leven te staan en met veel enthousiasme uitdagingen aan te gaan die op mijn pad komen.
Gospel Factory is een van deze uitdagingen. Remon denkt graag met deze ambitieuze organisatie mee, om te kijken hoe zij muziek met een christelijke boodschap kunnen supporten.

 

Niek Teune

teksten en media

Niek Teune is in het dagelijks leven student Nederlandse Taal en Cultuur aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarnaast is hij ook tekstschrijver en journalist. Kort na zijn 17e verjaardag schreef de toenmalige Vwo’er zich in bij de Kamer van Koophandel. Razendsnel heeft hij een goedlopend bedrijf op poten gezet, dat door het leven gaat als ‘Niek Teune Freelance Textwriting’. Er worden zowel voor de media, bedrijven als particulieren allerhande teksten geschreven.

Toen het evenement ‘Band zoekt Kerk’ voor de eerste keer georganiseerd werd, maakte de IJsselmuidenaar kennis met het bestuur van de latere stichting. Het contact was vanaf het begin goed. Het resulteerde uiteindelijk in een plaats als adviseur binnen Gospel Factory. Niek richt zich veelal op de teksten die voor de stichting geschreven moeten worden en verzorgt tevens de persberichten.

 

Kees C. Bakker

ICT

Vanwege zijn ruime ervaringen in de IT zal Kees de Gospelfactory ondersteunen op het digitale vlak. Hij zal ons adviseren op het gebied van website(s), technische infrastructuur, digital music production en de inzet van social media. Ook is hij direct betrokken bij een aantal van de initiatieven die zijn uitgerold. Via Hosted Solutions verzorgt hij de ICT infrastructuur. Ook houdt hij zich bezig met de branding en online positionering.

 

Sander Veldman

beleidsondersteuning en vormgeving

Ik ben Sander Veldman, 35 jaar oud en gelukkig getrouwd en vader van 3 prachtige zoons. In mijn dagelijks leven ben ik zelfstandig ondernemer in de grafische branche, bij Veldman Print & Sign.
Mijn grote passie is vissen. Vanaf jongs af aan ben ik fanatiek aan de waterkant te vinden en niet alleen om het vissen zelf maar ook om te genieten van Gods schepping.

Wij kerken nu ruim 6 jaar in de VEZ in Zwolle, een grote evangelische gemeente waar ik mij met mijn gezin erg thuis voel. Mijn bedrijf is belangrijk in ons gezin, aangezien ik dit samen met mijn vrouw en mijn vader doe. Wij verzorgen drukwerk, printwerk en ontwerp in de breedste zin. Wij produceren alles en willen daarom onze klanten ontzorgen door alles voor ze te maken van begin- tot eindproduct. Dit is ook een reden dat ik ben gevraagd voor Gospel Factory. Heb zelf niet heel veel nog met Gospel en muziek, maar vindt het allemaal prachtig. Door mijn creatieve beroep kijk ik er ook anders tegen aan. Ik wil mijn steentje bijdragen met de uitstraling en alle reclame uitingen die nodig zijn voor Gospel Factory en eventueel voor andere partijen.

Back to Top