Bestuur

Alexander Wind

Voorzitter

Alex Wind is ondernemer in hart en ziel met oog voor de medemens. Overtuigt christen en wil dit graag uitdragen. Getrouwd met Marieke met wie hij samen 2 zonen van God heeft gekregen, die luisteren naar de namen Milan en Levi.
Tevens is Alex een klussen bedrijf gestart onder de naam Alex Klustotaal. Deze onderneming is al verschijnende jaren geworteld in Ijsselmuiden en omgeving. Met oog op kwaliteit, klantvriendelijkheid en meedenkend vermogen hopen we zo klanten tevreden te stellen.
Alex heeft samen met Hilbert Steen Redeker een stichting opgericht onder de naam Stichting Gospel Factory. Deze samenwerking is ontstaan door de gezamenlijke passie voor gospelmuziek. Alex zijn droom is: gospelmuziek ook buiten de gevestigde podia te laten klinken.
Tot slot, geef elkaar eens een knuffel.

Twitter | Facebook LinkedIn | Website

 

Hilbert Steen Redeker

Secretaris/penningmeester

Hilbert Steen Redeker is in het dagelijks leven binnendienst verkoper bij een technische groothandel. In 2009 is hij onder de naam Gilbere Produkties gestart als concertorganisator en bandmanager van The Servants. Gilbere Produkties heeft sinds mei 2015 plaats gemaakt voor Stichting Gospel Facory. Hilbert is een organisator in hart en nieren. Hij is in staat om vanuit een helicopter view toch een persoonlijke invulling te geven aan de wensen van zijn opdrachtgevers. Organiseren is hem op het lijf geschreven waarbij hij haarfijn aanvoelt dat het organiseren van een workshop, evenement of concert meer is dan het boeken van een goede band of het beheren van gestelde budgeten.

Hilbert ziet het als persoonlijk opdracht om samen met het team van Stichting Gospel Factory, artiesten te helpen bij de ontwikkeling van hun talent en ambitie. Stichting Gospel Factory heeft voor hem meerwaarde op het punt van samenwerken en op het punt van informatie voorziening. Door op een unieke manier samen te werken en te informeren kun je een vuist maken en de brug slaan naar Gospel 2.0.

Twitter | Facebook | LinkedIn

 

 

Back to Top